WEEKEND / SF

Tjoooho. 
 
Då var det dags för ett litet inlägg igen då, lätt å glömma bort det här med bloggning när man inte gör så märkvärdiga saker. Jag lever å så ifall någon hade frågor på det. :) 
 
Helgen har bestått av att åka fram å tillbaka till San Fransisco. Mycket trevlig stad, underbart mysig! I lördags Träffade jag upp Matilda och Paula, två svenska tjejer som jag träffade på träningskolan i New York. Väldigt kul och träffas igen efter 6 månader. Tänk att tiden redan har flygit iväg så, även fast vi bort drygt någon timme ifrån varandra så finns tiden inte till och tiden går bara snabbare och snabbare. Kändes som att dagen bara bestod av att gå runt. Inte det bästa valet för mig och matilda som hade skavsår och dååååliga skor. 
 
Vi hittade äntligen en plats att äta på nere vid vattnet där de hade mycket olika mat osv. Bestämde oss för en hamburgarrestaurang och vi satt kvar där ett tag och pratade om allt mellan himmel å jord. Vägen tillbaka var väldigt plågsam för våra stackars fötter haha.. Tog tåget hem och var hemma runt åtta. Skönt å inte komma hem så sent och bara ta det lite lungt. 
 
Idag, söndag, så åkte jag in till SF igen med Kelly och Cäcilia som också är aupairer. Vi åkte till "the hippie tree", ett träd som är superstort och har en gunga och tar man bilder i rätt stund så får man hela SF och Golden Gate bron i bakgrunden :) Vi åkte sedan hem till mig och fick en dundermiddag, underbart gott med mat!! Vi satt och hade det väldigt trevligt och pratade, helt plötsligt slog klockan nio. tiden har som sagt bara flygit iväg. men det är så det blir när man har roligt!! :) 
 
Imorgon måndag och en dag som jag kommer gå som på tårna och va helt pirrig hela dagen. Hämtar Tobias på flygplatsen kl 23 och det ska bli så underbart kul och se honom igen. Kan verkligen inte fatta det är över 6 månader sedan jag träffade honom sist. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CHICAGO

11 timmars bussresa och vi var äntligen framme i Chicago, å gud vilken underbar stad. 
Vi bodde hos Rachels förra värdfamilj, underbara människor som verkligen visar kärlek och visar att det är så en familj ska se ut, precis som min egen värdfamilj! Vi hade en mysig kväll med återförening och tre tjejer som är överlycklig av att se Rachel igen! :) 
 
Nästa dag började med att jag och Rachel åkte ner downtown och kollade på saker man skulle se :) Bönan, skylinen, och själva området runt hela Downtown var otroligt mysigt även fast det är en sån stor stad. Såg tågspåren som är med i divergent som de klättrar upp på. Vi bestämde träff med Rebecka en tjej som kommer från samma lilla stad som mig hemma i Sverige. Vi lunchade innan Rachel begav sig tillbaka hem för lite kvalité tid med tjejerna. Jag och Rebecka fortsatte kolla runt lite och vi åkte ut till Navy Pier där ett parishjulet finns. 
 
Vi sa hejdå och jag skulle ta mig hem på egen hand med buss och gud va bra det blev :) Eller ja till slut iaf. JAg stog vid en hållplats men hade ingen växel till bussen så var tvungen att hitta en affär. Det var ju lättare sagt ään gjort. Började närma mig downtown och tänkte nä men vilken skön dag kanske ska ta och gå tillbaka istället. Det gjorde jag jävligt ätt i att inte göra för det var längre hem än jag trodde... haha!! Kvällen bestod av mat och film med familjen. 
 
Eftersom klockan skulle ställas fram natten till söndagen då vi skulle flyga ut så gick vi inte och la oss. Va en väldigt bra ide för gud va klockan gick snabbt. Väl hemma la vi oss båda i sängen och slocknade direkt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NASHVILLE

Som sagt kom vi till Nashville cirka 15 timmar innan vi skulle bege oss till Chicago. Vi älskade städerna vi spenderade minst tid i vilket var väldigt synd men vi uppskattade nog de mer just på grund av det. 
 
Efter en spännade bussresa upp till Nashville med väldigt olika personer ombord vår Greyhound buss så lyckades vi iallafall komma fram till hostellet utan större problem. Vi har haft så jäkla tur med hostellet vi bott på, dem har varit så otroligt bra och välkommnade. Detta var inget undantag. Vi hade 5 minuters gångväg till Broadway street där de var mest affärer. Vi checkade in snabbt och gjorde oss redo för at gå ut och kolla vad det var som fanns. Genast kände vi att detta var en stad för oss. Rachel har jätte länge velat ha ett par riktiga boots och när vi går ner för första gatan ser vi en skylt Köp 1 par få två på köpet. Oj, å jisses vilket dilemma vi fick. Efter lite om och men så gick vi in där, och gissa om vi hade kommit till typ boots himmeln. Rachel fick äntligen sina boots och jag fick med mig ett par hem också, ett par ursnygga Harley Davidsson kängor som satt som en smäck. Vi kände att vi var värda detta, kanske inte våra bankkonton men definitivt våra kroppar å sinnet. 
Vi försökte även hitta ett ställe och äta på men efter att ha varit i skoaffären säkert 45 minuter började saker stänga och de började kolla ID. Jag får inte ens vistas på en bar där de säljer alkohol om jag inte är 21 efter klockan 9-10 typ. Iaf efter mycket letande hitta vi självklart en sovunir shop och där var vi säkert inne en timme. Gud vad massa fina saker det fanns. Jag hade ett eller två huvudsaker jag letade efter shotsglas och mina kääära pins. Efter våra bankkort lidit lite till hittade vi äntligen ett ställe och äta på, Hard rock cafe var typ vårt enda och närmaste alternativ så fick bli det. Efter en middag med otroligt mycket skratt och lika mycket mat återvände vi till hostellet för lite biljard. Å jisses vad jag briljerade gott folk!! 
Senaste gången vi var ute hemma i Los Gatos fick jag i en boll kanske och nu fick jag i fem på raken och vann två set. Hahaha, gissa om Rachel var snopen, lika snopen var jag haha!! 
 
Ja efter lite sömn var det dags för att bege oss till ytterligare en bussresa som vi aldrig någonsin kommer att glömma! Gud, vad jag älskar amerikaner helt sinnessjukt hur öppna och välkommande de är i sitt sätt att agera. Kommer bli ett alldeles för långt inlägg om jag ska berätta om allt... hahaha :)