P R I D E 2 0 1 5

Alltså, underbara underbara helg! Har haft en sådan kanon helg med underara vänner, underbart väder och pride. Tror inte det kan bli så mycket bättre! Fy tusan vad bra jag haft det. 
 
I lördags mötte jag upp Konstantin på tågstationen för att ta tåget upp till San Francisco och Janinas "hejdå" party. Var förmodligen sista gången vi såg henne här i SF men kommer bli fler gånger någonstans i världen. Vi var hemma hos Sille och bara var hela dagen faktiskt, festade och hade det väldigt trevligt! Senare på kvällen efter många om och men åkte några av oss ner till Castro, där det var sinnes med folk! Glada, kära och lyckliga folk! Helt otroligt vilken känsla det har varit i luften, magiskt. 
 
Söndag städade vi kaoset från gårdagen och sedan fixade oss och åkte redo ner till Paraden och jisses.. trodde jag hade sett folkmassor förut men jäklar, här snackar vi sjuuuuukt med folk på gatorna, förståerligt. Atmosfären går inte beskriva och det var så jävla bra! Efter parade åkte vi till dolores park och hängde med massa goa människor. Lite suddig bild från detta men kul hade jag iaf ... ;)
 
Njut av bilderna istället för att läsa nu...(många av bilderna är väldigt oklara, men ja haha, det är ju ändå pride!)
 
Puss och kram! <3 
 
 
 
 

TWINS GRADUATION

Ja hej hallå, vad är det man säger? bättre sent än aldrig va´?. 
 
Hela juni är nästan gången och sommarlovet här är i full rulle, täntke slänge upp lite bilder från tvillingarnas avslutning på förskolan som var i början av juni.. :) 
 
Sötheten flödar på rejält i dessa bilder !! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LIAM

Hejsan.. 

Denna vecka var första veckan på sommarlovet, har haft Liam väldigt mycket denna veckan vilket har varit kul. Har inte fått så mycket tid med honom under året så var kul å få lite egentid med honom! 

Tisdagen var vi på tech museumet och latjade, åkte hem hängde vid poolen å bara hade sommarlov! Efter 30 minuter letandes av parkering i downtown så fick vi äntligen komma in å äta lite och ha kul!:)  Torsdagen åkte vi till happy hallow och va där någon timme men har varit så fruktansvärt varmt här denna vecka med 30-40 grader varje dag, så inte det lättaste å åka till parken å leka av sig. Efter den varma dagen i parken å  zooet åkte vi å handlade glass å njöt hemma.. 
Försökte göra chokladsås till stackars Liam och frågade om han tyckte det var gott, ja säger han då. Efter en liten stund säger han med lite svajig röst, Anna vad har du i detta egentligen, mjölk smör chokladpulver å socker. Han bara okej.. Tyckte det lät lite konstig så smakade det och herregud vad äckligt det var... Förstår inte hur han kunde sitta å äta det där... Frågade han varför han suttit å ätit detta äckliga.. Jaaa, säger han du stog ju å gjorde det så ville va snäll.. Mitt hjärta smälte lite där!