C O A C H E L L A ! !

Ja, äntligen en vecka efter jag  varit med om en av mina bästa helger har jag tagit mig tid och blogga om det! 
Egentligen kommer det inte bli så mycket skrivande för att denna helg går inte beskriva! 
 
Det började på torsdagen då jag flög ner till LA där Will och Justin hämtade upp mig. Det enda vi gjorde kändes det som var att köra runt hela dagen haha! Iaf vi försökte ta oss ut till Hollywood och hämta upp massa saker och Chris. Vi åkte sen ut till Irvine där Will bodde för att köpa det sista och möta upp alla andra. Ärenden tog aldrig slut haha, och jag fick för mig att jag var tvungen att ha nya flipflops så till skoaffär gick vi till slut och jag fick mina älskade flipflops. Planen var egentligen att vi skulle åka till Indio kl 5-6, den planen gick inte riktigt som vi ville, haha!! Efter ett till ärende var vi ute på vägarna kl 8 tror jag. När vi har åkt cirka 30 minuter ringer Will's mamma och säger att han glömt lämna de enda bilnycklarna till den enda bilden de har.. haha!! Snällt fick vi ge nycklarna till en med den mindre bilen, han vänder om 5 min efter ringer dom å säger att de har hittat reservnycklar. Kändes som vi aldrig skulle komma fram... 
 
Vi kom tillslut fram å tusan vilken känsla! Helt sjukt att lilla jag nu ska på Coachella! Skullle verkligen kunna skriva mer om alla tre dagar men skulle bli för mycket att skriva om.. 
Vi såg AC/DC, Hozier, Drake, David Guetta, även Nicki minaj kom ut någon minut å skakade lite rumpa, Mö, Jack Whiteman såg säkert massa mer men kommer inte ihåg va alla heter. Jag hängde faktiskt bara med gänget! :D Rätt besviken att jag missade The weeknd och Kayne men men inget e till för att ångra såg säkert någon annan superbra! 
 
Hej å hopp
Njut av lite sommar och glädjebilder! 
 
 
Kolla mitt mästerverk jag gjorde på en tröja, dagen innan så målade jag något strunt sen gjorde jag denna blev helt förvårnad över mig själv och de andra blev rätt chockade med. Vilken talang! hehe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Whalerider 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några randoms som jag hittade i en film haha! roligt man kan ha när man kollar igenom GoPron! 
 
 

5TH BIRTHDAY

hej å hå.
 
 
Det är inte många knop som blivit gjorda av mig denna helg, dels av "pengabrist" och ork, Coachella som är nästa helg kommer ta MYCKET pengar och energi!! Så sjukt taggad!! 
 
Helgen har varit lugn och bestått av förberedelse till tvillingarnas födelsedagskalas. Var ute på fredagen med Stephanie och letade presenter! 
 
Lördagen var det full rulle hela dagen, vattenruschebanan som skulle vara färdig till kalaset var det som tog mest tid. Sen massa småfix. Frukansvärt roligt med barnkalas, sånt som får en å vilja va barn igen!! Det kom en reptilman och visade masa olika reptiler, ödlor, ormar å en skölpadda. Mycket uppskattat av barnen och vuxna haha ! :)
 
Å idag har jag inte gjort så mycket heller, Kelly kom förbi en stund och badade i poolen och solade lite :) 
 
Njut av lite pool och reptil bilder! :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SAN FRANCISCO

hallu igen ja. 
 
På söndagen vaknade vi upp i San Francisco, vi parkerade i ett parkeringshus gatan nedanför vi kom ner till gatan och möttes av massa löpare. Var tydligen maraton i stan och när vi kom till vårt parkeringshus så var skiten stängd och vi kunde inte få ut bilen på några timmar. vi fick snällt ta och vandra genom halva SF oför vi tour på AT&T park. Jäklar vad vi gick, efter mycket upptäckande kom vi tillbaka till bilen och vi åkte mot de destinationer man behövde bil till. Lombard street "worlds crookiest street" och Golden Gate Bridge.
 
Efter en heldag åkte vi hem, vi besätmde oss för att ta kustvägen hem och vilken succé, hittade en strand längst kustenoch satt å njöt av solnedgången. 
Hem hittade vi den snävigaste och mörkaste vägen vi kunde hitta tror jag. Längst vägen såg vi också typ småstatyer och då ble det fan rallyfart, såg precis ut sånt där som finnt i skräckfilmer.. får gåshud jag bara sitter här och skriver.... haha!