21 BIRTHDAY

Min födelsedag började redan igår, hade en stor fest hemma hos en komips. Hade så sjukt roligt och så glad för alla människor som kom och gjorde min kväll så bra. 
Idag söndag har varit lite seg, mest pågrund av att mitt huvud har varit lite väl tungt från igår ;) haha!!! 
Fixade massa här hemma innan folket som skulle komma och fira mig :) Mina värdföräldrar gjorde så mycket för mig här hemma och är så lycklig lottad över att få komma till en sån här underbar familj!! 
 
Spenderat kvällen med Konstantin och städad huset och ätit på In and out och kollat på supermånen :) bra avslutning, just de jag köpte och min första spritflaska någonsin faktiskt.. Känns skönt ;) 
 
Ny vecka snart och det är lov för killarna som kommer vara lite mer aktiv här under veckan ska försöka och uppdatera varje dag om jag inte är för trött... :)
 
 
 
 

OAKLAND RAIDERS

Halihallå..
 
Ja, det tog alltså 1 år för mitt lata arsle att få på en amerikansk football match. Oakland Raiders -Baltimore Ravens stog på schemat. Vid 7 på morgonen var vi påväg upp till Oakland. Vi skulle också få uppleva tailgating som är rikigt roligt. Folk åker dit super tidigt på morgonen och sätter upp sina partytält vid bilarna och börjar laga massa mat och dricka å umgås. Går runt bland bilarna och bara njuter ac gemenskapen som finns inom sporterna. Riktigt härligt!
 
Klockan 1 började matchen, turliga jag fick se matchen 15 minuter kanske sen med tanke på viilken fin människa jag är så var jag tvungen att ha hand om min kompis som fick i sig en aaaaaning för mycket av de goda. men kul hade vi iallafall fram tills dess! :)
 
 

SAN DIEGO

Så i helgen åkta jag Konstantin och Adam ner till San Diego och vår kompis Sille som precis flyttade ner dit från San Francisco. Åkte ner fredag natt och åkte hem söndag eftermiddag. Hade en riktig bra helg även om den inte var så lång. 
 
Men på morgonen åkte vi och hämta upp Sille och sedan åkte vi vidare till stranden. Var riktigt varmt där nere hela helgen och vi hade tur med vädret för nu i veckan har det regnat där :) Efter stranden åkte vi vidare till Old town, riktigt coolt ställe som ni kommer få se senare på bilderna! Efter det åkte jag och Sille hem till henne för lite förberedelser av kvällen. Fixade oss lite smått, senare vidare till mallet och sephora. Sille hade varit där och man fåt tips om hur man ska sminka sig och man blir sminkad perfekt för en kväll ute, fick med mig en mascara och en ögonbrynspenna hem, vet inte riktig vad som flög i mig haha!! :P  Vidare för att fixa oss och klä om för kvällen. På kvällen satte vi oss på en hookah lounge, vilket var det enda stället vi faktiskt kunde komma in på haha! Hade en sån bra kväll med underbara kompisar och mycket skratt! 
 
Söndagen åkte vi till Balboa park där de hade massa småhus med olika länder i de. Information och olika traditoner från alla möjliga länder :)
 
Jag älskar San Diego, hoppas verkligen att jag är på väg ner dit snart igen. :)
 
Hoppas ni haft en bra tisdag :)