OCEAN BEACH / SUNSET

Så efter vi varit i Dolores park åkte jag adam och Konstantin till Ocean Beach i San Francisco. vi satt å åt pizza i sanden och kollade på solnedgången. Å jäklar vilken solnedgång vi fick se. JAg fick så himla bra bilder kan inte få nog av att kolla på de.  
 
Jag har haft en sån sjuk bra helg. '
 
Imon börjar en ny vecka tidigt å ja ska försöka få upp några vardagliga bilder så ni får se vad jag faktiskt gör om dagarna. :) Ska nog gå tillbaka och kolla hur många gånger jag har skrivit detta, hahahaha. 
 
 
 
 

Sunday

Hellå ja.
 
Idag har jag varit inne i San Francsisco igen och Dolores Park. Det har börjat bli min ooch Konstantins nya rutin!! 
Iaf, vi har hängt är hela dagen. Och jag är helt förälskad i SF, säger det igen, denna underbara stad med förmodligen de bästa folket i världen.. :) 
 
Det är så kul att ha med kameran till Dolores park, det finns så mycket olika event och mixer av folk/djur i Dolores park. Vuxna/barn, stora/små hundar, straight/gay personer, kalas, träningpass, chill söndag med kompisarna.
 
 

DOLORES PARK

Idag åkte jag in till San Francisco åter igen med Konstantin, Fabian, Adam och Ashley. Vi åkte till Dolores park och hade de riktigt trevligt och det är alltid roligt att komma in till SF. Vilken underbar stad, underbart folk och bara ja helt underbart :)