ALASKA

En liten uppdate, vi har nu spenderat en dag i Anchorage, Alaska! Är så underbart fint här, eftersom vår utflykt med hundsläde och snöskoter blev inställd så hutade vi idag en bil och körde runt! 
Körde uppåt i landet och körde igenom staden där de ungdomarna från slednecks befinner sig! Hittade massa fina sjöar och vi körde in i skogen och på en väg som aldrig tog slut. Rachel ville så gärna se en älg och vi letade och letade och vi hade nästan gett upp. Så jag sa till henne äsch, du kan ju hitta någon hemma hos mig vi har massor... Rätt var det var så såg jag en, och jag tror jag blev gladare än henne, haha!! Blev så exalterad över att hon äntligen skulle vi se en!  För henne är älg lila spännande för oss som att se en känguru!  
Vi begav oss hem mot hostellet och klockan är nu 12:30 och vi ska ut och köra till ett reservat utanför stan och försöka se Norrskenet! Håller alla tår och tummar vi har för att vi ska få se det!! 
Kallt är det med så in i tusan, börjar komma upp i -10 grader här nu och för en som bott i Kalifornien ett år och en som bott där i ett halvår så är det sådär... Har glömt bort hur det är att inte känna sina kroppsdelar haha! BAKE A CAKE

Hej! 
Idag har det varit heldag med tvillingarna bus! 
Började dagen men lite lek i lekrummet, sedan var det däremot bestämt en film eller två som gällde! Phineas och Ferb, filmen fick det bli först och sedan Tarzan som barn, Gud va jag älskar barnfilmer!! Haha!  Sedan fick de små liven underhålla sig själva lite medans jag donade med ett berg med tvätt :) 
Efter lite lunch gjorde vi apelsinjuice med apelsinerna från trädet ute, 110% naturlig apelsinjuice, lite magi för själen! Efter lite lek började vi baka muffins, mina choklad muffins är en succé i huset och det blir inte mycket annat än det när vi bakar! Det är de dem tycker är roligaste och hjälpa till med och för å sysselsätta de och få de att hjälpa till är det lika bra å lyssna!! ;) lätt och gott! 
 
En vanlig måndagseftermiddag blev det sen, vi åkte till "the hills" en park som ligger nära kung fun med massa backar och man kan kolla på flygplanen som precis flyger över huvudet i och med att flygplatsen ligger nästintill bredvid! 
 
Kom hem bytte om och åkte till gymet med Rachel för ett ordentligt ben pass, kände mig sjukt jävla svag och det blev ingen ökning för fem öre snarare tvärtom! :/ 
 
Imon har jag en sjukt stressig dag, efter jag har slutat jobbet vill säga, har inte packat ett skit haha! Känner mig riktigt förberedd!  Plus på allt skit så får vi reda på att det inte var någon snö i Anchorage i Alaska så hundsläde touren är inställd.... Så nu måste vi komma på något bättre å göra än det.  Kommer nog även inte blogga på ett tag, kanske under resan men sen är det nog ett långt uppehåll fram över... Om det inte kommer upp ett långt inlägg om att säga hejdå till en av de viktigaste personerna i mitt liv inte bör finnas, speciellt när man inte vet när man träffas igen. 
 
Aja, en jävla medvind är vi vana vid nu men man överlever har jag hört. 
 
Peace out alla fans! 
 


  
 


FREEKIN WEEKEND

Åhoh kamrater! 

Vilken otroligt sjukt bra helg jag har haft! Spenderat den med personerna jag gillar mest och inte haft något å tänka på! Synd bara att vi aldrig kommer kunna få en sådan helg igen! Sista helgen hemma här innan Rachel åker hem.... 
På onsdag åker vi iväg på vår trip, Gud va underbart det kommer att vara! Komma iväg och få spendera den tiden med sin bästa kompis! 

Två jobbdagar kvar sen åker vi iväg!!! 


Peace out!!