HAPPY THANKSGIVING

DEnna veckan har vi fått njutigt av en lång helg. 
Min thanksgiving började med en socker frukost och mys framför brasan med de tre små vildingarna. Otroligt mysig morgon, efter lite vilades begav vi oss för lite lek i parken! Skönt å leka av sig lite innan man ska ta på sig lite finkläder occh äta ton med mat! Efter alla var färdiga gick vi över till grannen och hade en dunder kväll! God mat, fint sällkap och massa skratt! vår kväll slutade med Cards against humanity, vet du inte vad där bör du kolla upp det, ibland skrattar man så man nästan kissar på sig. haha!!! 
 
 
 

Zip lining / Beach

Idag har jag varit på Zip lining med min värdfamilj, fick det i 21 årspresnt av de och det blev först nu som vi gjorde det. Så sjukt kul var det. Banan ligger uppe i Santa Cruz bergen där alla Redwood träd är. I en av de träden vi åkte ziplining in är det äldsta trädet i hela USA, runt 1000 år gammalt. Efter jag var färdig var vi kvar ett tag och åt lunch i skogen klättrade på klätterväggarna och lekte :) 
 
Efter åkte vi till stranden och spelade fotboll och bara njöt av stranden, solen och vattnet. JA, vi var på stranden, 25 grader och sol i november, trots jag har varit här ett tag nu så kan jag inte riktigt smälta att jag satt där på stranden i November :P 
 
Har haft en sån otroligt bra dag med min värdfamilj, var länge sen vi åkte iväg tillsammans alla och var verkligen supermysigt!! <3 
 
 

Soccer Freaks

Hej å hå.. 
 
Idag lördag så har det varit avslutning med laget. Det har varit så kul att coacha dessa killar och svider lite i hjärtat att jag vet att jag inte kommer kunna coacha dom som ett helt lag igen. Här är det så att de går efter när man är född på året och inte vilket år man är född. Så laget kommer att splittras för att några kommer flytta upp för att de är för gamla för den åldersgruppen. 
 
Vi hade frukost och sedan blev det självklart fotboll, jag och de flesta killarna tog en sista matchen medans föräldrarna satt å drack kaffe.. Kände där att jag verkligen inte är redo för vuxenlivet :P hahaha!!