TOMT

Huhuuuu! 
 
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har inget å skriva om, eller inget roligt iaf. 
Så ja varför ska jag inte och skriva, ingenaning.. JAg jobbar då och då, åker med killarna till parken sen kung fu de dagar som det är de, sen jaa vad mer? umgås med rachel är på gymmet och är vi inte där är vi antingen på uppfarten och snackar i timmar eller ute å går uppe i de fina bergen... Älskar att min motivation har kommit tillbaka, det ända som suger är att här spelar de inte utematcher i fotboll längre, det är för kallt.... 10 plus grader, jo tjena.... Innan vi fick en inställd träning hemma är det tvungen och vara typ 15 minus..... 
 
Lite nyheter finns det iaf, imorgon är det Thanksgiving otroligt kul! :) ser framemot all god mat och trevligt sällskap och sedan på fredag morgon bär det av till LAS VEGAS... Bestämde det i söndags med några andra au pairer, otroligt spontant men gud så kul det ska bli!! Jag går fortfarande runt på gatorna och kan inte fatta att jag verkligen är här.. Lilla jag i stora USA.. Börjar komma in i rutinerna nu, mycket går på auto just nu, men lite avbräck i vardagen som lite småresor funkar allt perfekt. 
 
Nästa vecka ska jag och rachel börja planera vår resa som vi ska ha innan hon lämnar mig :(( Kommer bli den bästa resan som jag kommer göra tror jag, kommer bli så jävla grymt!! :) 
 
kommer blir mer inlägg efter helgen med vegas och thanksgiving.. 
 
 
Utsikten..
Finns inga ord för att beskriva vad denna tjej betyder, hon gör att dagarna går betydligt lättare här. En vän för livet,underbar!
dålig mobilbild... 
 

SOCCER / FIRE

Huuuhu!
 
Idag söndag, så var det sista fotbollssöndagen för denna säsong, tvillingarna var först ut och jag tror jag vet nu att jag inte har det tålamodet att bli tränare för så små barn... Fy fan vad frustrerad man blir när hälften ligger på gäset och drömmer och nalle puh och hälften springer och gör mål på sig själva.. Hahaha, ja de orden lät inte som det kom ur någon au pairs mun....
 
Liam var var några timmar senare men jag hann inte ta så många kort för en kyrka på andra sidan gatan började brinna så jag hängde där med halva av San jose befolkning!! Inget roligt alls med en brand men allt runt om kring tycker jag är lite häftigt, hur polisen jobbar och hur brandmännen jobbar samt alla personer nyfikenhet. 
 
Har inte så jätte mycket och skriva, har iallfall suttit och skrivit klar min uppsats som jag fick göra om så om jag inte får godkänt denna gången då vet jag inte vad de begär av mig.. haha!! love skolan very mycket!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kyrkan hade alltås var full inanna branden började de hann få ut allt folk och tydligen hade det varit orgeln som hade gjort gnistor eller något liknande. En gammal kyrka med torrt och behandlat trä som är eldfarligt kombinerat med gnistor ingen bra ide....
 
 
 
Hela korset som ni ser på bilden här trillade ner frambyggnad och ner bland buskar och träd, träffade nästan brandbilarna.. ska inte säga det va häftigt.. eller okej va rätt häftigt faktiskt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VETERANS DAY / 14.11.11

Huuuhu! 
 
I tisdags var det Veterans day, Vi åkte till Cupertino som ligger ungefär 20 minuter bort, Billy hade förmiddagen ledig med tanke på att han är en veteran. I parken så hölls det ett memorial mycket fina tal och känslomässigt.
ha tre små pojkar med där man ska vara tyst och sitta still är inte alls populärt. 
 
Efter cermonin åkte vi till en jätte fin park, med massa djur och roliga saker :)