MOM / SISTER

Ja, mitt bloggande blir fan inte bättre än detta.. haha! Ska verkligen försöka å bli bättre men det kommer alltid någonting imellan. 
 
Har iallafall haft min underbara mamma och syster på besök! Haft två underbara veckor, har försökt visa det som man upplever men är riktigt svårt för blir inte riktigt på samma sätt :) Har iaf visat runt på stanford, san jose, los gatos och lite runt där jag jobbar och kör runt barnen :) 
 
Första helgen så var vi inne i San Francisco och är förvårnad hur bra jag hittar runt där! Vet int ehur många mil vi gick på denna dag men att jag hann visa runt i princip det mesta med  SF är rätt imponerade, speciellt min kära mor som orkade gå runt hela denna sträckan! Vi gick runt hela fishermans warf, gick ut till stranden där man ser golden gate, gick upp till lombard street, förbi china town, och sedan ner till market street. Å ni som varit  i SF vet att detta inte är någon kort sträcka haha!! Vi var också på vaxmuseumet i SF, rätt okej faktiskt, vi hade roligt iaf! :D  På söndagen hyrde vi en bil och åkte ner till Santa Cruz, Monterey och Carmel. Visste att etta skulle vara mammas dag, allt i hennes stil och precis som hon hade velat bo, var kul och se att hur väl man känner varandra :)! Vi har haft lite otur med vädret om man kan säga otur, Solen tittade fram lite då och då men var inte riktigt så varmt som de tänkt sig haha! 
 
En ytterligare jobb vecka väntade och det var som en vanlig vecka. Barnen till och från skolan, kung fu, fotboll, svenska skolan mm. 
 
Helg 2 hyrde vi en bil och körde ner till Los Angeles och Hollywood. Vilken underbar stad, Älskade verkligen LA, folket atmosfären och allt! Vi bodde på ett underbart hostel, underbara människor och bara den där atmosfären som man kan få på ett hostel. Dit kommer jag definitivt åka tillbaka, ska ni bo i Hollywood, bo på Samesun hostel. Ligger på Hollywood blvd och du har allt utanför dörren :)
 
Vi var på Universal Studios och gud vad roligt det var! Var i himmelen! :D 
 
Måndagen åkte vi ut till Venice Beach, och vilken underbar strand och för å inte tala om alla dessa underbara amerikaner! Där hade jag verkligen kunnat tänka mig och bosätta mig. LA, Hollywood, Venicebeach helt awesome!!! Kommer absolut åka tillbaka dit så snart som möjligt! 
 
Låter bilderna tala lite för sig själva! 
Lägger ut två inlägg med bilder senare för annars blir det för långt :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GO VECKA

Hej å hå. 
 
Denna vecka har jag i princip inte gjort ingenting haha!! 
Ställde mig frågan lite varför jag gick in här och skulle skriva ett inlägg.. Min vecka har bestått av att hänga med jesper tills han börjar jobba sedan hem chilla i sängen för att kanske få hämta barnen i skolan, gå till gymmet med jesper å sen sova.. Jag å jesper var ute och gick och vi var bland massa småaffärer  när vi såg en lite folksamling som stog och kollade på något nyfikna som vi är så  började vi gå dit och polisen hade kommit med. Jag ser massa kläder ligga på marken och tänkte nä nu har någon blivit påkörd eller någon tokig uteliggare som härjar.. När vi kom runt hörnet stod där en naken man och kollade ut över gatan som att han protesterade.. Alltså, jag har nog aldrig skrattat så men kände mig lite elak för stackarn mådde verkligen inte bra... En sån iskall blick är skrämmade... Aja det var typ höjdpunkten på vår vecka haha!! 
 
I fredags hade svenska skolan utflykt och vi skulle till "hidden villa" som är en organisk bondgård. Barnen hade det kul och det var skönt och komma ifrån "vardagen". 
 
FRedag kväll blev det fest men blev rätt misslyckat för folken som skulle komma kom inte så blev inte så livat.. haha. På väg hem räddade iaf jag och konstantin en hund, tror vi ... hahaha, vi såg hunden två gånger som sprang ute på gatorna och sista gången ner från motorvägen så vi ringde polisen och det tackade för samtalet. Så vi får väl hoppas den lill krabaten är hemma i sitt hem igen å är trygg. 
 
Tänkte nu när jag satt här å skrev att det hände visst lite saker i mitt liv ändå.. Även att min feber har kommit tillbaka och mitt halsont, förstår mig inte på min kropp... 
 
Tyvärr har jag knappt inga bilder för jag har blivit så dålig på att ta kort, har bara med mig det viktigaste sakerna till barnen och sen inge tmer med de haha! Har telefonen men den dör titt som tätt så den e värdelös. Jag var dålig på att ta bilder innan nu är jag ännu sämre. 
 
Tänkte att jag skulle börja med att ha vardags inlägg, där jag tar kort och visar hur en dag faktiskt är, det är väl egentligen så jag skulle gjort från början men latheten i mig är fruktansvärt stor! Nu när mamma och Emilia kommer så blir det nog lite mer bilder och kuligheter! :) 
 
 
Såhär har jag sett ut nästintill hela veckan, legat i sängen å tagit sääälfies till jesper som har lika tråkigt som jag. 
Tog Jesper till Walmart för han hade verkligen sett framemot att se människor i elektriska kundvagnar som man kan sitta i... Råkade visst ta han till det "lokala" så han fick inte se någonting haha!! 
Konstantin har det superkul på festen. Enda bilden från kvällen och den var med blixt, bra anna! :) (är blacklight så han lös men så kom blixten å det blev succé typ..
Grammy's underbart goda chilli!!!! :)
Stackarns tokpelle...
Glad av banan. 
Kelly och jag innan årets fest!! haha.. 
 
 
 
 
 
 

TRÅKIG VECKA

hejhopp.
 
Denna veckan har varit fruktansvärt slö. Efter stranden i förra söndagen med Jesper och Kelly eller egentligen under så började jag må fruktansvärt dålig min kropp gjorde ont och hade svårt å röra mig. Kände på mig att jag skulle bli sjuk, vaknar upp morgonen efter och är nästan död haha!! Kan inte svälja, har ont i hela kroppen och feber. Halsfluss. Var tvungen och gå till doktorn, och det var lättare sagt än gjort ska jag berätta! Min försäkring täcker sånt men med tanke oåp att jag är en ny patient så måste dom veta allt och jag var nog tvungen och ringa 3 gånger till mitt försäkringsbolag innan de godkände mig på doktorn. Fick pencillin, haha, små rosaröda kapslar, gladaste medicinen jag har fått! :D 
 
Så ja, veckan har bestått av sömn och jobb början torsdag. 
 
Helgen har varit spännande, Har mest tagit det lugnt, varit med familjen. Tackade Ja till att springa 10km i morse med. Va ett bra beslut, det var länge sen min kropp kändes såhär bra. Inget ont i knät och mår oförskämtbra efter. Tog mig i mål på 01:01:13 vilket är en sjukt bra tid med tanke mina förutsättningar haha!! Hade en jämn takt hela vägen och började öka de sista 4 km. 
 
Nästa vecka hoppas jag går som ett spjut sen är det en liten helg kvar sedan anländer mina favoritmänniskor!!!! Alltså, jag känner mig som ett litet barn på första sommarlovsdagen. JAg blir typ helt bubblig och sprattlig inom mig när jag tänker att jag ska få träffa min underbara mamma och den bästa systern som finns igen efter 8 månader! <3 
 
Nu ska jag gosa ner mig i sängen och kolla på Pitch Perfect, bra avslut på en bra söndag! :)