MERRY CHRISTMAS igen!

huuuhuu.! :) 
 
Idag torsdag var det amerikansk julafton, morgonen började redan vid sju för man får inte börja öppna julklapparna förens alla är nere. Så ingen sovmorgon för mig inte,man ser ju inte tomten här, det enda tecknet är kakorna och mjölken som är uppätna, och paketen förstås! Efter massa paketöppning begav vi oss till lekrummet där ytterligare en present väntade! Tror inte riktigt det förstod vad det hade fått från början haha! Frukosten hade vi inte förens 10.30 ungefär haha, där satt jag med dom och spelade, Åh jag vann, gud vad jag vann, ibland för de mesta iallafall! En sak är säker iaf är att man inte ska underskatta små barn!! Ibland blir det lite som att man glömmer att man spelar mot en 7-åring och två 4-åringar... hahaha!!
 
Fick världens bästa present av familjen en Surfing klass i Santa Cruz, gud så glad jag blev!! :D 
 
 
Efter frukosten skulle jag gå å byta om men la mig i sängen och råkade visst somna i två timmar.. ups.. Ner med samma kläder och fritera kalkonen som var till middag, inte fy skam att stå ute och fixa med det när det är klar blå himmel å skinande sol :) Efter lite mat i magen blev det visst lite spel igen, tiden går mycket snabbt när man har roligt helt plötsligt var klockan 6 och barnen börjar bli lite för dåliga förlorare ;) haha, usch, det är inte så hemskt som det låter, är faktiskt snäll mot dom! Mörkt ute och det betyder att alla fina ljus är upp för sista gången, här åker allt ner dagen efter typ :/ Vi tog en runda rund de olika villaområdena! Åh jisses vilka otroliga hus en del har och vilket jobb, vet vilket jobb vi har gjort med vårat hus och det är inte överdrivet mycket ändå. Ett hus hade radio och grejer som de sände och sålde popcorn åså med... :) mycket mysigt!
 
Fick ett sms av rachel och frågade om jag ville med på bio nere i downtown Los Gatos, å vem är jag till och tacka nej till bio (!!;)), filmen vi kollade på var Unbroken, åh kära nån vilken otroligt bra film detta är, ni som får chansen å kolla på den ta den!! En sann berättelse som Angelina Jolie har regisserat, fruktansvärt bra film!! 
 
Sorry för kvalitén på vissa bilder, på ljusbilderna så är vi i bilen å kör, lägger ut dom så ni får lite hum om hur det ser ut här :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Radio...:P
Finaste huset av alla!! :D gjort av mig, en del det syns ej på bilden haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<3
 
 
 
 

GOD JUL

Godmorgon på er! 
 
Ligger nu i sängen efter en fullspäckad halvvecka med massa roligheter! :) 
 
I onsdags var det svensk julafton, dagen bestod av riktigt god mat, leka jultomte och bygga lego!! :) Tomten kom väldigt sent i år tyckte killarna klockan började närma sig 6 och liam som har en digital klocka berättade nog vad klockan var var tionde minut haha!! Jag och Billy hade så jäkla roligt med att jävlas med dom, plinga på dörren och sedan snabbt upp och gömma sig för killarna så dom öppnade och ingen var där :D haha!! 'Vi gjorde det ett antal gånger och ibland var det ju någon som plingade på dörren haha! lika roligt varje gång! :D 
Jäklar vilken bra jultomte jag var om jag får säga det själv, dom hade nästan ingen aning om att det var jag som var det, så det var positivt! haha. Hela kvällen satt vid med det stora legot som dom fick av mig, gud vad roligt det är att bygga!! Ska nog köpa mig ett lego paket till mig själv! :D 
 
Efter barnen hade somnat så var det full fart, vi skulle upp med WII U som killarna skulle få och sedan byta TV med vardagsrummet, blir som barn på nytt när sånt här kommer fram.. :) Kakorna, mjölken och morötterna skulle fram till tomten å renarna! Dom sista pakten skulle slås in likaså tvn och Wii:et.. :)
 
 
 
 
 
 
 
Såg så jäkla gott ut det här, men jag har ju gått å blivit allergisk mot räkor helt plöstligt så ingen sånt smaskigt för mig! :(
 
 
 
 
 
Coookies!
 
Grammy och Axel! :)
 
Tomtenisse och Tomten  ;) haha
 
 
 
 
Cheerios är ett måste i granen om man har en liten Axel i huset!! :) 
Mina fina värdföräldrar! :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 månader

Hejåhå! 
 
Jaha, ja! Gick in här för å skriva ett inlägg om något fint, men som den senila tjej jag är så har jag glömt bort vad det var som va så bra jag hade tänkt skriva om haha... 
 
Iallafall, för tre dagar sen hade jag varit här i 3 hela månader... Det är helt sukt vad tiden går snabbt men ändå inte, det känns som jag har varit här hur länge som helst! Jag har kommit till den bästa värdfamiljen som man kan önska sig, har tre underbara(ibland...) killar som jag har möjligheten att ta hand om, se något de lär sig varje dag liksom värmer hjärtat lite extra. Det är inte alltid det är en dans på rosor, ibland är det som att jag vill öppna dörren å bara springa iväg, men samtidigt får jag så otroligt mycket tillbaka av de småliven, som när de kommer springade och hoppar upp och kramar en! Jag har fått vänner för livet som jag aldrig kommer släppa ur mitt liv. Upplevt saker, positiva och negativa som kommer och hjälpa mig att forma den människa jag kommer bli för resten av mitt liv. Det finns dem dagar där jag vill ligga i sängen hela dagen kolla på film och bara vara, då jag tänker för mycket för mitt eget bästa.
Vad ska jag göra efter detta år?
Vad vill jag jobba med?
 
Vill jag förlänga ytterligare ett halvår?
Vad kommer att ha hänt i lilla Nybro?
Kommer det ens vara något sig likt när jag kommer tillbaka? 
Plugga, resa, resa/jobba? 
 
 När man ligger såhär å tänker kommer det egentligen bara upp mer å mer problem känns det som.. haha! 
Det har ju egentligen bara gått 3 månader, det återstår 9 underbara månader där jag förhoppningsvis kommer kunna att lista ut några av dessa frågor. 
9 månader fullt av saker jag har att se framemot!
För det första jul å nyår i ett helt nytt land! 
Resan i februari som jag kommer göra med Rachel som kommer vara så himla otroligt kul!! 
Familj och vänner som kommer och hälsa på!
Cochella.
Och sedan en Kalifornisk sommar!
 
Varje liten dag blir jag påmind hur fantastiskt mitt liv faktiskt är, jag har fått möjlighet att göra en livsförändrade resa, träffa så otroligt mycket fint folk, jag får mat i magen varje dag, jag har en skön säng att gå å lägga mig i varje kväll. 
 
Det får en verkligen och tänka när man ser hemlösa vart man än går nästan, det gör ont i hjärtat. Det var som en dag när jag var i en park, en super gullig man kom fram och önskade oss god jul och sa att hade han något och ge oss så hade han gjort det. Det han frågade efter fick mitt hjärta att slå lite snabbare, han frågar om jag har något vatten, Vatten! inte droger, cigaretter, pengar eller något sånt utan vatten. Naturligtvis hade jag inte vatten men jag hade en stor gatorade som jag med glädje gav bort! 
Vi borde vara mer rädd om sånt som faktiskt betyder oändligt mycket för oss, även om han/hon inte alltid gör oss glada varje sekund så finns alltid kärleken någonstans. Jag själv tänker inte på detta lika ofta som jag borde! Jag kommer på mig själv att bli arg för de minsta saker och sitter och tänker, varför? Det var inget å bli irritera över alls. 
 
Ja, det blev ett litet inlägg ändå! På onsdag är det Julafton och på torsdag med, haha! Kommer förmodligen upp en drös med inlägg i helgen om alla festligheter!! :)