TWO HOUR SHIFT

Tjolahoppsan!

Veckan hittils har sett it som vanligt, tvillingarna måndag och onsdag, Liam i tisdag :) idag torsdag har jag bara plockat upp Liam och tvillingarna, därav överskriften, tog ungefär bara två timmar :) sov på tok för länge idag till klockan 1 typ! Så nu ska jag försöka tvinga mig själv att somna haha! 
Kvällen har bestått av gym, både jag och Rachel var rätt less på det men vi hade ett hyfsat biceps pass sen åkte vi å käkade och kom sedan tillbaka för å spela basket med killarna på gymet! Jag självklart med min tur och skicklighet lyckas även stukat finger så något enormt, så nu är ena ringfingret dubbelt så stort som de andra och blåare än skyn! Precis när jag blivit av med smärtan i svanskotan! Yay me!! 


Bakade med tvillingarna i måndags tror jag, ville testa något nytt! Försökte på mig med banan/kanel muffins! Väldigt goda faktiskt men inte lika fluffiga som jag velat ha det.. Tar nog fel bakpulver, finns ju balkongpowder och baking soda, finns någon skillnad på dom måste nog ta reda på det! Haha

Bästa med bakningen som alltid, stor som liten! FULLT UPP

Hejsan.

Denna veckan har jag haft fullt upp, ledig dag i skolan och Billy har varit iväg i Kina :) men roligt har jag haft även om jag är fruktansvärt trött nu!! 

Måndag var det en heldag med alla killarna, Martin Luther King day, vi åkte till happy hallow som bjöd på en jätte fin dag med sol och massa folk! 

Tisdag, skola för alla tre killarna och jag njöt mest av å ligga i sängen å dra mig tills Liam skulle hämtas !

Onsdag är det tvillingdag som gäller, haha måste komma på något bra ord för dagarna jag har de hela dagarna! :) kommer inte riktig ihåg vad vi gjorde... :p 

Torsdag var jag ledig till efter Liam's basket så va skönt å ligga i sängen!! Fixade även bankkort äntligen och måste försöka få tag å se om jag kan få mitt körkort här någon gång.. Själv kortet har jag inte fått än... 

Fredag bjöds det på parkletande, behöver inte bara vara fredagar men försöker alltid gå till nya parker runt om i stan och runt om där vi ska vara, tvillingarna tycker det är jättekul med nya parker :) lite variation! Efter det var det svenska skolan och sedan begav jag mig till Rachel för en myskväll, kollade på V.ä.n.n.e.r tills klockan halv ett, haha!! 

Igår så försökte jag ta sovmorgon, försökte ;) haha, Taina smakade och sa att hon var i San Jose, så åkte å mötte henne och käkade lite lunch/(frukost)! Alltid lika trevligt å spendera tid med henne! :) Åkte efteråt till Rachel där vi skulle försöka sortera hennes saker😔😔😔 gick inte så bra slutade upp med att vi skypeade med Rasse och gjorde Henna tatueringar! 

Vi åkte sedan och mötte killen jag skulle köpa en GoPro av, jisses vilket kap jag gjorde!!:) underbart! Älskar den! 
Vi åkte sedan till en ny galleria som jag inte varit på innan, great mall hette det, sjukt stort men kändes som att man gick i cirklar! Fick hem ett par nya skitsnygga mjukisbyxor och en nya keps(läder) . :) vi spenderade natten hemma hos mig och idag (söndag) har jag inte gjort många knop, jo jobbade kl 1 så gick till parken och testade GoPro:n med killarna och sedan fick de för sig att de skulle bada i poolen, tokar!!! Va sjukt kallt även om de är cirka 18 grader i luften så var vatten nog under 10... Aja, de hade kul iaf!😃 

Ta nya tag nu för en till jobbvecka! 

Peace till alla mina fans! Ta hand om er!! 
Haha, facetimeade med mamma, Emilia och Tobias, som hade middag! Saknar er allt, men snart är ni här och delar mitt äventyr lite! ☺️ Älskar er utav hela mitt hjärta! Ni är de som betyder mest för mig. Eller hur mamma? 


Axel är överlycklig att ha sin "flickvän" på besök! 
WEEKEND

Tjo. 

Min helg har varitsuperlugn, i fredags var jag hemma hela kvällen å tog det lugnt, haha gjorde inte så mycket på lördagen heller! Bakade också med tvillingarna på fredagen en sockerkaka som blev rosa å blå! Förmiddagen bjöds på lite vattenkrig med killarna, Fruktansvärt roligt!😃 
Försökte bli torr sedan åkte jag och träffade Kelly i gallerian, men båda var så trött så vi åkte hem till henne å kollade lite vänner, åkte hem rätt tidigt sen gick ja å la mig! För att inte ha gjort så mycket på hela dagen så var jag fruktansvärt trött haha! Somnade innan kl 12! 

Söndagen har jag inte gjort så mycket vettigt heller, låg i sängen rätt länge för min svanskota är inget bättre plus det så sträckte jag ryggen på något konstigt vänster... Kerstin kom å hämtade mig runt två med killarna så åkte vi till en galleria å åt middag :) great mall heter den super stort jätte roliga affärer så dit ska jag nog bege mig någon dag! :) 

I veckan blir det lite roligare inlägg

Hej hopp!😘