ALASKA

En liten uppdate, vi har nu spenderat en dag i Anchorage, Alaska! Är så underbart fint här, eftersom vår utflykt med hundsläde och snöskoter blev inställd så hutade vi idag en bil och körde runt! 
Körde uppåt i landet och körde igenom staden där de ungdomarna från slednecks befinner sig! Hittade massa fina sjöar och vi körde in i skogen och på en väg som aldrig tog slut. Rachel ville så gärna se en älg och vi letade och letade och vi hade nästan gett upp. Så jag sa till henne äsch, du kan ju hitta någon hemma hos mig vi har massor... Rätt var det var så såg jag en, och jag tror jag blev gladare än henne, haha!! Blev så exalterad över att hon äntligen skulle vi se en!  För henne är älg lila spännande för oss som att se en känguru!  
Vi begav oss hem mot hostellet och klockan är nu 12:30 och vi ska ut och köra till ett reservat utanför stan och försöka se Norrskenet! Håller alla tår och tummar vi har för att vi ska få se det!! 
Kallt är det med så in i tusan, börjar komma upp i -10 grader här nu och för en som bott i Kalifornien ett år och en som bott där i ett halvår så är det sådär... Har glömt bort hur det är att inte känna sina kroppsdelar haha! Kommentarer:

1 Oslofru:

Coolt ;D

Kommentera här: