MOM / SISTER

Ja, mitt bloggande blir fan inte bättre än detta.. haha! Ska verkligen försöka å bli bättre men det kommer alltid någonting imellan. 
 
Har iallafall haft min underbara mamma och syster på besök! Haft två underbara veckor, har försökt visa det som man upplever men är riktigt svårt för blir inte riktigt på samma sätt :) Har iaf visat runt på stanford, san jose, los gatos och lite runt där jag jobbar och kör runt barnen :) 
 
Första helgen så var vi inne i San Francisco och är förvårnad hur bra jag hittar runt där! Vet int ehur många mil vi gick på denna dag men att jag hann visa runt i princip det mesta med  SF är rätt imponerade, speciellt min kära mor som orkade gå runt hela denna sträckan! Vi gick runt hela fishermans warf, gick ut till stranden där man ser golden gate, gick upp till lombard street, förbi china town, och sedan ner till market street. Å ni som varit  i SF vet att detta inte är någon kort sträcka haha!! Vi var också på vaxmuseumet i SF, rätt okej faktiskt, vi hade roligt iaf! :D  På söndagen hyrde vi en bil och åkte ner till Santa Cruz, Monterey och Carmel. Visste att etta skulle vara mammas dag, allt i hennes stil och precis som hon hade velat bo, var kul och se att hur väl man känner varandra :)! Vi har haft lite otur med vädret om man kan säga otur, Solen tittade fram lite då och då men var inte riktigt så varmt som de tänkt sig haha! 
 
En ytterligare jobb vecka väntade och det var som en vanlig vecka. Barnen till och från skolan, kung fu, fotboll, svenska skolan mm. 
 
Helg 2 hyrde vi en bil och körde ner till Los Angeles och Hollywood. Vilken underbar stad, Älskade verkligen LA, folket atmosfären och allt! Vi bodde på ett underbart hostel, underbara människor och bara den där atmosfären som man kan få på ett hostel. Dit kommer jag definitivt åka tillbaka, ska ni bo i Hollywood, bo på Samesun hostel. Ligger på Hollywood blvd och du har allt utanför dörren :)
 
Vi var på Universal Studios och gud vad roligt det var! Var i himmelen! :D 
 
Måndagen åkte vi ut till Venice Beach, och vilken underbar strand och för å inte tala om alla dessa underbara amerikaner! Där hade jag verkligen kunnat tänka mig och bosätta mig. LA, Hollywood, Venicebeach helt awesome!!! Kommer absolut åka tillbaka dit så snart som möjligt! 
 
Låter bilderna tala lite för sig själva! 
Lägger ut två inlägg med bilder senare för annars blir det för långt :)