MERRY CHRISTMAS igen!

huuuhuu.! :) 
 
Idag torsdag var det amerikansk julafton, morgonen började redan vid sju för man får inte börja öppna julklapparna förens alla är nere. Så ingen sovmorgon för mig inte,man ser ju inte tomten här, det enda tecknet är kakorna och mjölken som är uppätna, och paketen förstås! Efter massa paketöppning begav vi oss till lekrummet där ytterligare en present väntade! Tror inte riktigt det förstod vad det hade fått från början haha! Frukosten hade vi inte förens 10.30 ungefär haha, där satt jag med dom och spelade, Åh jag vann, gud vad jag vann, ibland för de mesta iallafall! En sak är säker iaf är att man inte ska underskatta små barn!! Ibland blir det lite som att man glömmer att man spelar mot en 7-åring och två 4-åringar... hahaha!!
 
Fick världens bästa present av familjen en Surfing klass i Santa Cruz, gud så glad jag blev!! :D 
 
 
Efter frukosten skulle jag gå å byta om men la mig i sängen och råkade visst somna i två timmar.. ups.. Ner med samma kläder och fritera kalkonen som var till middag, inte fy skam att stå ute och fixa med det när det är klar blå himmel å skinande sol :) Efter lite mat i magen blev det visst lite spel igen, tiden går mycket snabbt när man har roligt helt plötsligt var klockan 6 och barnen börjar bli lite för dåliga förlorare ;) haha, usch, det är inte så hemskt som det låter, är faktiskt snäll mot dom! Mörkt ute och det betyder att alla fina ljus är upp för sista gången, här åker allt ner dagen efter typ :/ Vi tog en runda rund de olika villaområdena! Åh jisses vilka otroliga hus en del har och vilket jobb, vet vilket jobb vi har gjort med vårat hus och det är inte överdrivet mycket ändå. Ett hus hade radio och grejer som de sände och sålde popcorn åså med... :) mycket mysigt!
 
Fick ett sms av rachel och frågade om jag ville med på bio nere i downtown Los Gatos, å vem är jag till och tacka nej till bio (!!;)), filmen vi kollade på var Unbroken, åh kära nån vilken otroligt bra film detta är, ni som får chansen å kolla på den ta den!! En sann berättelse som Angelina Jolie har regisserat, fruktansvärt bra film!! 
 
Sorry för kvalitén på vissa bilder, på ljusbilderna så är vi i bilen å kör, lägger ut dom så ni får lite hum om hur det ser ut här :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Radio...:P
Finaste huset av alla!! :D gjort av mig, en del det syns ej på bilden haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<3