Jag lever

Halihallåå 
 
Wow, jag är nog den sämsta bloggaren på denna jord... Jag har vekligen inte haft någon lust för fem öre att blogga. Ja iaf i mitt liv har det hänt en jäkla massa på dessa senaste månaderna. HAft de sista månaderna i Kalifornien och jag kan inte fatta att jag har varit här i nästan 2 år. Jag kommer lämna med hjärtat kvar här och det är inte den sista gången jag är här. 
 
Jag kan inte riktigt greppa att jag faktiskt lämnar mitt andra hem inom 2 dagar. Det bara finns inte riktigt känner jag, jag förstår bara inte det haha! Det enda som är positivia är att jag kommer få träffa Capri och spendera tid med henne och sen självklart alla ni hemma i Sverige. :) Juste, Capri, jag har gått å skaffat mig en flickvän såhär på slutspurten. Väldigt trevlig tös det där :) hahah!! 
 
Det har varit en otrolig resa och jag är så glad att jag tog steget att komma hit. Det har ändrat mitt liv till det bättre och gjort mig till en bättre människa. Jag kan inte riktigt beskriva hur mycket denna resan har betytt för mig. Helt otroligt bra har den varit. 
 
Jag slänger upp lite bilder från de senaste månader om jag inte tröttnar på vägen ;) 
 
Hejsvejsssss
 
 
 

Kommentera här: