P R I D E 2 0 1 5

Alltså, underbara underbara helg! Har haft en sådan kanon helg med underara vänner, underbart väder och pride. Tror inte det kan bli så mycket bättre! Fy tusan vad bra jag haft det. 
 
I lördags mötte jag upp Konstantin på tågstationen för att ta tåget upp till San Francisco och Janinas "hejdå" party. Var förmodligen sista gången vi såg henne här i SF men kommer bli fler gånger någonstans i världen. Vi var hemma hos Sille och bara var hela dagen faktiskt, festade och hade det väldigt trevligt! Senare på kvällen efter många om och men åkte några av oss ner till Castro, där det var sinnes med folk! Glada, kära och lyckliga folk! Helt otroligt vilken känsla det har varit i luften, magiskt. 
 
Söndag städade vi kaoset från gårdagen och sedan fixade oss och åkte redo ner till Paraden och jisses.. trodde jag hade sett folkmassor förut men jäklar, här snackar vi sjuuuuukt med folk på gatorna, förståerligt. Atmosfären går inte beskriva och det var så jävla bra! Efter parade åkte vi till dolores park och hängde med massa goa människor. Lite suddig bild från detta men kul hade jag iaf ... ;)
 
Njut av bilderna istället för att läsa nu...(många av bilderna är väldigt oklara, men ja haha, det är ju ändå pride!)
 
Puss och kram! <3 
 
 
 
 

Kommentera här: