MEMPHIS / GRACELAND

Efter New orleans begav vi oss på ett plan mot Memphis. Här gjorde vi inte så mycket för vi var så otroligt trött nästintill utmattade efter alaska och förra kvällen/natten/morgonen i New Orleans. Först kvällen och dagen efter så var vi faktiskt bara på hotellet och tog det lungt haha vi beställde mat för säkert sex personer... Det var väldigt dåligt väder och vi var inte nära någonting så vi kunde faktiskt inte göra så mycket.. Vi hade inte jättemycket pengar och Memphis är väldigt ghetto! haha! 
 
Vi gjorde faktiskt en liten utflykt till Elvis Presleys hem Graceland! Riktigt häftigt och se hur han levde och hur framgångsrik denna kille faktiskt var och hur mycket fint han gjorde. Så otroligt häftig man! 
Vi gjorde touren och kollade runt på hans flygplan och alla hans bilar. Vi såg även Heartbreak hotel! 
Efter blev vi upphämtade av chaffören som fanns på hotellet, haha oj va rolig han va!! Han tog oss även till en mataffär så vi kunde köpa saker till bussen som ska ta oss till Nashville. 
Väl inne i denna mataffär var det som att vi hade alla leenden och ögon på oss. Två vita tjejer i 20 årsålder verkade inte va något de var så vana vid i denna affär. hahaha!
 
Efter vi fått rätt hyfsat mycket sömn var det dags att bege oss mot nashville, bara det att jag gick upp klockan åtta och åt frukost sedan gick jag upp igen och somnade om och ställde klockan på 11.10 för vi skulle åka runt 12-12.30 så då var det tillräckligt med tid. Gick upp då och började packa lite smått. Rachel kommer också upp cirka två minuter senare och vi tar allt lungt och fixar massa då rachel plötsligt säger är inte utcheckningen klockan 11. Jävlar va fart vi fick.. helt sinnes, har nog aldrig gjort inordning och städat så snabbt i våra liv. klockan var väl 11.15 när vi insåg vad vi gjort. Alla mina kläder är ur väska och ligger överallt. packar klär på oss fullt med kläder då det är typ storm ute. städar i ordning lite och sedan rusar ner. Vi var nog ute ur rummet och checkade ut 11.40. Hade lite smått panik där ett tag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta är pianot Elvis satt och spelade på samma kväll som han dog på övrevåningen. mäktigt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dessa bälten fanns överallt i flygplanet och denna guld biten har 24 karats rent guld. 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: