ONSDAG

Hej å hå! 

Onsdag, dagen ser likadan ut som i måndag men idag var vi på YMCA och badade i deras inomhuspool, Gud så kul dom tycker det är! Fick frågan av Axel, eller fråga å fråga var mer ett påstående att han tycker vi borde åka hit varje dag!! :) positiv är det iaf, men vår hud skulle inte klara av det med allt klorin som finns i den poolen å inte heller stackars Annas kropp!😂 hahaha! 

På förmiddag gjorde vi inte så mycket vi var ute lite i trädgården, spelade lite spel och tog de mest lugnt, men de var mest spända på å åka till simhallen så fick nog frågan minst 20 gånger i timmen, när ska vi åka? Ska vi inte åka till poolen snart!? 

Åkte till gymet med Rachel, gjorde lite benövningar sen gick vi in till gymnasiet och kollade på några som spelade futsal! Blev sååå sugen på å spela, så var bara tvungen å gå fram efter de va färdiga ä fråga om det var något man fick vara med i, så mina onsdags nu framöver kommer bestå av futsal!! Underbart! När sken började tömmas kom det in en gubbgäng som också skulle spela, de va på ena sidan å Rachel å jag spelade lite till varandra på andra sidan å de frågade oss om vi ville va med, jäklar vad roligt det var å vara tillbaka på planen! Har längtat så efter inomhus spel! Var riktigt roligt å spela med dessa herrar, 50-60 åriga män från England, helt underbara! Älskar amerikaner å deras vänlighet, vi borde lära oss lite mer av det! 

Fick bara med mig en bild å den e väl inte den charmigaste av de alla ;) 

Sötaste lilla axel i den kepsen jag inte använder, passar han perfekt och han e urgullig i den!😍Kommentera här: